Як у Луцьку стартувала Сеньйоріада. ФОТОРЕПОРТАЖ

22 Серпня 2019

Уже втретє унікальний захід, якому немає аналогів в Україні, об’єднав пенсіонерів не тільки з Луцька, Рожища, Ковеля, Львова, Дніпра, Сміли, Млинова, а й з Польщі, Туреччини, Словаччини.

Загалом, 33 команди приїхали на ІІІ Міжнародний фестиваль літньої Сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров'я», інформує «Район.in.ua».

У четвер, 22 серпня, у Луцьку, на стадіоні стадіон «Спортивне ядро», відбулося офіційне відкриття унікального спортивного заходу. Після параду учасників та запалювання Олімпійського вогню слова вітань линули від високопосадовців міста та обласного центру. Пісенні виступи для гостей і учасників фестивалю підготували вихованці творчого вокального ансамблю «Співаночка» (керівниця – Тетяна Ярошик).

Опісля урочистого відкриття учасники змагань, разом із вболівальниками та глядачами розійшлись по різних локаціях, де відбувалися різноманітні спортивні заходи. Спортивна сеньйоріада «Життя – це рух» згуртувала навколо себе велику кількість прихильників здорового способу життя та активного відпочинку.

ІІІ Міжнародний фестиваль літньої Сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров'я» триватиме по 26 серпня.












































2
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter