Грація і сила: волинські акробатки завоювали медалі у Вінниці. ФОТО

24 Вересня 2019

Волинські акробатки вдало виступили на змаганнях Кубку України у Вінниці та привезли додому медалі.

Про це повідомив відділ питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА.

Заняття спортивною акробатикою − це не лише естетика: гарні костюми, довершені рухи, а й висока фізична підготовка, координація, вправність та загартованість духу.

Всі ці якості продемонстрували спортсменки ОДЮСШ та учениці Олени Кришпінович – Заслуженої тренерки України, яка займається підготовкою акробатів на теренах Волині вже більше десяти років. У переліку перемог та нагород її вихованців – численні кубки, чемпіонати, медалі не лише на вітчизняних, а й світових першостях.

20 вересня у Вінниці завершився Кубок України зі спортивної акробатики серед дорослих, участь у цих змаганнях принесла в скарбничку волинських акробаток нові нагороди.

Зокрема тріо Дарини Пом’яновської, Олександри Мальчук та Вікторії Куніцка завоювало три золоті нагороди: у багатоборствах, динамічних виправах та вправах на баланс. А трійка Дарії Сахарук, Олександри Бірюкової та Аліни Олексієнко виборола бронзу.

Для тандему Ірини Юхимюк та Софії Чернявської Кубок України також завершився перемогою: спортсменки завоювали бронзу із багатоборства та срібло і бронзу в окремих вправах. Та і це ще не все: Софія виконала вдруге і підтвердила норматив майстра спорту.

Далі «за списком» – чемпіонат Європи в Ізраїлі, тож вболіваємо за наших акробаток та вітаємо дівчат і тренерів з перемогою!






0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter