Фітоняшки: ведучі популярного телешоу вирішили прокачатися. ФОТО

20 Вересня 2019

Незабаром на телеканалі «Суспільний мовник Волині» стартує спортивний проект «Прокачайся на MAXIMUM: фітоняшки».

П’ятеро ведучих: Іванна Остапчук, Вікторія Рудь, Віта Климовець, Богдана Шевчук та Яна Заяць два місяці займатимуться в одному з найпрестижніших спортивних комплексів Луцька.

Дівоча команда ранкового шоу вирішила удосконалити свої форми. В жодної з них немає серйозних проблем з зайвою вагою, натомість є недоліки фігури, які можна і варто усунути: зайві кілограми, пласкі сідниці, надмірно худі ноги та проблемні зони після пологів. Авторки проекту мають на меті довести, що спорт – це не лише схуднення, а й можливість позбутися комплексів та невпевненості. Спорт – це обов’язкова складова сучасної, успішної людини!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СХУДНУВ МАЙЖЕ НА 22 КІЛО: ВОЛИНСЬКИЙ МЕДІЙНИК ВИГРАВ ПАРІ У ЗАБУДОВНИКА. ФОТО

З учасницями проекту працюватимуть п'ять професійних тренерів: Василь Полюхович, Сергій Михальчук, Юлія Панасюк, Альона Мамчур, Вікторія Захарова.

Щотижня в ефірі ранкового шоу на «Суспільному мовнику Волині» виходитиме новий випуск проекту «Прокачайся на MAXIMUM: фітоняшки».
Піт, істерики, а може, й сльози – фільмуватиме відеограф Володимир Воробей. Окрім того, бекстейджі тренувань можна буде побачити на особистих сторінках учасниць у фейсбуці та інстаграмі.

Переможниця проекту отримає приз від спонсора – подорож до Європи. Головним журі стануть глядачі проекту, які матимуть можливість проголосувати за свою фаворитку на офіційній сторінці каналу у фейсбуці.

Знайомтеся з учасницями проекту:






























3
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter