Експеримент зі схуднення: четверо лучанок скинули 22 кг

29 Липня 2015
Майже кожна дівчина прагне мати ідеальну фігуру, проте постає питання, чи роблять щось для цього представниці прекрасної половини людства. 90-60-90 не всім падає з неба «просто так», інколи для того, щоб мати модельні параметри доводиться попрацювати над собою.

Для дівчат та жінок, які прагнуть змін та готові займатись фізичними навантаженнями тренер Олена Чирук запустила новий проект «Здорове схуднення за 8 тижнів». «Таблоїд Волині» завітав на тренування до учасниць та детальніше дізнався, як дівчата худнуть.


Олена Чирук зізналась, що просто хоче показати лучанкам, що неможливе – можливо. «Спорт і здорове харчування – це основа гарної фігури. Я захотіла перевірити, яку силу волі мають наші лучанки та як сильно вони хочуть змінити себе. Ще я намагаюсь донести людям, що займатись собою можна вдома і навіть на вулиці. Надіюсь, що дівчата не зупиняться на результаті та по закінченні проекту продовжуватимуть займатись та правильно харчуватись», – розповідає Олена.


Відбирали учасниць через соціальні мережі та анкети. «Я вислала інформацію в соціальних мережах, на зустріч прийшло 25 дівчат, ми роздали їм анкети, де вони написали, як харчуються самі та як харчується їхня сім’я. Я обрала 4 дівчини з якими буду працювати: трьох з найбільшою вагою, а четверта учасниця мене зацікавила тим, що в неї дуже складний тип фігури, груша. І я хотіла б показати, що потрібно робити жінкам з такою фігурою», – звітує Чирук.


Одна з учасниць проекту Руслана зізнається, що потрапила на кастинг випадково. «Я навіть не планувала пройти якийсь кастинг. На сторінці в подруги побачила інформацію про те, що вона хоче взяти участь у проекті, та просто прийшла послухати поради дієтолога. І мене відібрали. Дуже задоволена результатом, за три тижні скинула 6 кілограм».


За умовами експерименту тренування проводяться 6 разів на тиждень. Три рази дівчата займаються із тренером в залі, або надворі, а три рази вони займають вдома за спеціально розробленою програмою. Кожного тижня учасниці важаться та фотографуються, щоб порівняти результат до та після.


Дієтолог склав дівчатам програму та розповів, як потрібно правильно харчуватись: що їсти зранку, в обід, а що ввечері, як правильно поєднувати продукти. Кожного дня учасниці пишуть звіт про те, коли та що вони їли. Підводячи підсумки тренер робить висновки та корегує режим харчування кожної з учасниць.


Результати за три тижні втішають. Оксана скинула 7 кілограм, Руслана – 6 кілограм, Тетяна – 4 кілограми, Юля скинула 6 кілограм. Окрім втраченої ваги, дівчата стверджують, що пропав цилюліт, підтягнулась шкіра та й загалом учасниці ніби помолодшали. Учасниць проекту підтримують члени сім’ї, більше того, вони теж почали правильно харчуватись.


Олена Чирук на одному проекті зупинятись не хоче: «Я ще не впевнена, але хочу зробити подібний проект або зі старшими людьми, або із дітьми шкільного віку», – ділиться ідеями тренер.

Текст: Катерина УСТИМЧУК
Фото: Юлія СТАСЮК
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter