«Досі під враженням»: відомий луцький боксер розповів про чергову поїздку в Таїланд. ФОТО, ВІДЕО

23 Грудня 2019

Нещодавно луцький спортсмен, тайський боксер Сергій Снитюк знову виступив на ринзі у Таїланді. Своїми враженнями від чергового візиту до «Мекки» муай-тай він поділився з «Таблоїдом Волині».

Перебуваючи у Таїланді, Сергій готувався до виходу на ринг півтора місяці: «тренування були важкими. Цього разу був крутий тренувальний табір, всього вистачало: спарингів, клінча, загальної фізичної підготовки». Спортсмен розповідає: біг та ранкові тренування розпочиналися о 4:30, вечірні – о 15:00.

Тренування відбувалися у залі Petchrungruang: «тут понад 40 років тренувалася купа легендарних бійців золотої ери муай-тай. Досі під враженням», – ділиться лучанин.

Суперником Сергія Снитюка став боєць родом з Голандії, який вже понад десять років живе у Таїланді.

«Бій закінчився нічиєю, хоча, мені здалося, що його "тягнули", тому що відраховували в першому раунді більше десяти секунд (в першому раунді два рази відправив у нокдаун). В третьому пропустив коліно в голову та сам опинився на конвасі. Бій тривав усі три раунди», – розповідає спортсмен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВІДОМИЙ ЛУЦЬКИЙ БОКСЕР ЗМІНИВ ІМІДЖ. ФОТО










***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter