До Луцька на Чемпіонат України приїхали понад 300 гімнасток

14 Травня 2018

Понад 300 гімнасток з усієї, серед яких гімнастки світового рівня, майстри спорту України міжнародного класу та юні грації збірної протягом 10-14 травня змагатимуться на Чемпіонаті України з художньої гімнастики у Луцьку.

Урочисте відкриття змагань відбулося 11 травня у спортивно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті», повідомляють Волинські новини.





Так, почесною гостею змагань є Президент Федерації гімнастики України, заслужений тренер СРСР та України, Герой України Альбіна Дерюгіна.

«Мені так і хочеться сказати: дорогі лучани, всі ми – одна сім’я! Бажаємо вам, щоб ви були сильними та мужніми. Більшість з дітей присутні тут не вперше, тому Федерація гімнастики України передає організаторам великий привіт з вдячністю. Вони створили всі умови для проведення турніру. Ми дякуємо, що ви завжди нас приймаєте у своєму місті», - зауважила Альбіна Дерюгіна.





До слова, змагання у Луцьку є відбірковими до чемпіонату Європи, що пройде на початку червня в місті Гвадалахара (Іспанія). У гімнасток буде можливість не лише поборотися за медалі Чемпіонату України, а й вибороти право участі на європейських змаганнях.

Завершилося відкриття показовим виступом учасників збірної України з художньої гімнастики.







0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter