Дев’ятирічний лучанин переміг у міжнародному турнірі з карате

22 Жовтня 2016
16 жовтня в Києві відбувся міжнародний турнір SEN-BIN CUP KARATE OPEN. В одному з найсильніших турнірів прем’єр-ліги федерації змагались 600 учасників із 39 клубів України, повідомляють на сторінці Клубу спортивного карате «Волинь» у мережі Facebook.

Волинь представляли юні учасники клубу Артем Забіяка та Володимир Тимошевич, вихованці тренера Валентина Бродовича.

Артем Забіяка виступав у віковій групі 9 років та ваговій категорії -30 кг. Перемігши у п’яти поєдинках, луцький каратист отримав найвищу нагороду змагань.

Натомість Володимир Тимошевич, який вперше виступав у віковій категорії 10-11 років (вагова категорія -32 кг) отримав поразку у першому ж поєдинку. На думку тренера, майстра спорту міжнародного класу, володаря чорного поясу 4 Дану Валентина Бродовича, судді помилилися при оцінці технічної дії (прямого удару в голову), що вартувало юному, але досвідченому Володимиру одного очка, а відтак – перемоги.

Валентин Бродович загалом задоволений виступом своїх спортсменів, адже це перша перемога лучан на цих престижних столичних змаганнях і чергове підтвердження високого рівня волинської школи карате.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter