Чому агент Мілевського порадив футболісту «Волині» піти

08 Грудня 2015
Захисник «Волині» Віталій Приндета покинув луцький клуб. Таку пораду центральному оборонцю дав його агент Олександр Панков.

Про це повідомляє інтернет-видання uk-football.at.ua.

Спортивний сайт цитує агента футболіста. «Ми розірвали контракт. Хлопець дуже перспективний, дуже сильний футболіст – я вважаю його одним з кращих центральних захисників в Україні, але йому треба давати ігрову практику. За потенціалом це гравець національної збірної», – наголошує агент Олександр Панков, який окрім Віталія, «опікується» ще декількома відомими футболістами, серед яких є і Артем Мілевський.

Натякнув Олександр Панков і на можливі варіанти продовження кар'єри Приндети: «Про нього на півроку взагалі забули. Але я впевнений, що у нього велике майбутнє. Найближчим часом він опиниться в команді, де буде прогресувати. В Україні не вистачає центральних захисників з лівою ногою – тільки Ракицький».

У поточному сезоні на рахунку Приндета – один матч у Лізі Парі-Матч і сім матчів за молодіжну команду «Волині». До речі, недавно «Волинь» залишив ще одний захисник – Гал Шиш.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter