Багатії-спортсмени: у ТОП-10 двоє екс-«волинян»

09 Грудня 2015
З чим у Вас асоціюється спорт? Важка праця, високі результати, публічність, радість перемог і гіркота поразок. А ще, спорт – це робота, яка доволі таки серйозно оплачується. Особливо тим, хто досягнув серйозних висот у своїй спортивній професії.

Газета «Сегодня» назвала ТОП-10 українських спортсменів, які за рік заробили найбільше грошей. Бокс, футбол та баскетбол - види спорту, які приносять найбільші заробітки українцям. Що цікаво, у десятці немає жодної представниці прекрасної половини людства – ТОП багатіїв спорту окупували чоловіки.

Якраз «на екваторі» рейтингу ділять 5-6 місця вихованці Віталія Кварцяного - Марко Девич та Євген Хачеріді. Вони пройшли горнило "Волині" і, мабуть, саме завдяки нашій команді «вибились у люди».

Отож очолює рейтинг з 35 млн. доларів Володимир Кличко. На другій позиції з 4,4 млн. доларів півзахисник київського «Динамо» Андрій Ярмоленко. Замикає трійку багатіїв у спорті гравець клубу НБА Фінікс - Олексій Лень, в якого 3,7 млн. доларів.

На четвертій позиції «вінгер» «Севільї» Євгеній Коноплянка - 2,7 млн. До першої десятки рейтингу також входять Марко Девич (2,5 млн.), Євген Хачеріді (2,5 млн.), Ярослав Ракицький (2,2 млн.), Олег Гусєв (2 млн.), Денис Гармаш (1,6 млн.) та Андрій П`ятов (1,5 млн.).

Найвищий дохід в «жіночому розряді» українського спорту-2015 – у 21-річної тенісистки Еліни Світоліної. За рік у неї $ 1,3 млн. призових.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter