9-річний спортсмен з Волині став чемпіоном Європи

27 Квітня 2021

9-річний Ілля Анікін з Голишева (клуб бойових мистецтв «PRIDE») завоював почесне звання на Чемпіонаті Європи з козацького бою у Харкові.

Про це повідомляють на сайті Боратинської сільради.

За результатами запеклих протистоянь Ілля здобув перше місце у розділі «Борня 2», а також друге у розділі «Борня 3» у ваговій категорії 30 кг.

Спортсмен розповідає, що конкуренція була високою: «Суперники були дуже гідні й сильні, тому морально було непросто. Вийшло так, що під час змагань я ще й травмував ногу і вже навіть хотів зніматися, але тато переконав іти до кінця. Попри те, що фінальний поєдинок за звання чемпіона я проводив із травмою, мені все ж вдалося здобути перемогу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВІДОМИЙ ЛУЦЬКИЙ ТРЕНЕР ПОКАЗАВ, ЯК ПОЧИНАЄТЬСЯ РАНОК ЩАСЛИВИХ ЛЮДЕЙ. ФОТО, ВІДЕО

Гордості та радості за сина не приховують батьки – Микола та Іванна Анікіни: «Хвилювання було шалене, хоча ми знали, що він впорається. Ілля у нас справжній боєць, в усіх сенсах цього слова. Його перемога – результат тривалої і кропіткої праці, а ще, мабуть, талант. Син займається бойовими мистецтвами лише 2 роки, але вже зумів досягти чималих висот. Навіть на своїх перших змаганнях, в яких він брав участь після місяця тренувань, він здобув абсолютну перемогу. Ілля знайшов себе у спорті, йому це подобається, а ми намагаємося усіляко його у цьому підтримувати».

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter