10 найбезглуздіших футбольних тату

03 Лютого 2015
Сім разів подумай – один раз набий. Епік-фейли трапляються із кожним у житті, однак не всі карбують їх на своєму тілі.

Та сьогодні ми поговоримо саме про таких диваків, - пише Брутальний футбол.

1. Тату в честь селфі нападника італійської "Роми" Франческо Тотті. Футболіст, забивши важливий гол, увіковічнив його в селфі, а відданий фан увіковічнив селфі в тату.



2. Далі – епічніше, але дещо одскульніше. Гравці лондонського "Челсі" Френк Лемпард (вже колишній гравець) та Джон Террі - на пивному животі та ще й намальовані криво.



3. А ось іще один шедевр від вболівальників “Челсі”. Цей фанат “пенсіонерів” так втішився перемозі рідної команди над “Баварією” у фіналі ЛЧ, що написав місто Мюнхен “на ніпанятнам”. А може, він нам на увазі якусь Мунік? Історія замовчує.



4. “Ти б ще на лоба собі вліпив!”, – казала мені мама. Мабуть, цьому дядькові теж, бо він весь фейс обмалював, а на чоло помістив емблеми “Лідса” й англійської асоціації футболу.



5. А ось його колега з “Тоттенхема”. Теж любитель "високої" культури футбольних тату.



6. На тлі цього жаху фанат “Челсі” виглядає ще порівняно непогано.



7 і 8. Проте всіх переплюнули фанати “Ман Сіті”. Один свого часу набив імена Робінью і Кака на грудях. Даремно, що другий так і не перейшов в стан “МС”. А інший його друг пішов ще далі і зробив на тілі малюнок з кубком Ліги чемпіонів, якого “МС”, звісно, ніколи не вигравав. Тим паче, у 2011 році. Фейспалм на все обличчя.



9 і 10. І наостанок цього жахливого хіт-параду привіт з-за океану від бравого фаната “Сантоса” із логотипом на лобі та фанатом із США і його гомосексуальним тату футболіста Клінта Демпсі.

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter