Зірки «Волині» грали у футбол з луцькими школярами

07 Жовтня 2015
Федерація футболу України задля спортивного розвитку дітей організувала національний проект «Відкриті уроки футболу», у рамках якого діти займаються спортивними вправами за принципом «Футбол для всіх». Новий сезон проекту стартував в Україні в середині вересня.

У його рамках у різних регіонах України ФФУ спільно з Департаментом у справах дітей МВС проводять спортивні заходи. Один із таких відбувся у Луцьку на стадіоні «Авангард». Цей спортивний захід ознаменував початок «Відкритих уроків футболу» у нашому місті. На найбільшій арені області зібрались учні 23 луцьких шкіл, аби спільно зі своїми вчителями фізкультури, членами Федерації футболу України, гравцями ФК «Волинь» на чолі з тренером Віталієм Кварцяним поганяти м’яча.

«Я сьогодні побачив велике бажання наших дітей бути активними та робити правильні рухи з м’ячем. Це дуже позитивно. Коли треба починати займатись футболом? Ну це у всіх дітей по різному: хто у 8 місяців пішов, хто у 9. От як тільки дитина пішла, одразу треба давати м’яч. Це залишає в дітей позитивні враження, їм згодом буде подобатись контактувати з цим предметом. Зараз ми набрали дітей шести- і семирічного віку на футбольну секцію. Дітки займаються у школі № 15 тричі на тиждень», ‒ розповів головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний.

Перед грою у футбол із зірками футбольного клубу діти провели розминку з тренерами та вчителями фізкультури. Та, звичайно, найбільше емоцій та радості школярі отримали завдяки майстер-класу від Івіци Жуніча, Романа Никитюка, Міхи Горопевшека та Віктора Хомченка.

[caption]
На стадіоні зібралися учні 6-7 класів з 23 луцьких шкіл[/caption]
[caption]
Показово, що прийшло й чимало дівчат[/caption]
[caption]
Головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний[/caption]
[caption]
Офіційні персони вітають школярів[/caption]
[caption]
Лунає гімн[/caption]
[caption]
М'ячі на оновленому полі[/caption]
[caption]
Юні футболістки[/caption]
[caption]
Розминка перед грою з футболістами[/caption]
[caption]
Триває розминка[/caption]
[caption]
Діти робили зарядку під музику[/caption]
[caption]
Після розминки[/caption]
[caption]
Мабуть, гол.[/caption]
[caption]
Міліція провела з дітьми показове заняття[/caption]
[caption]
Веселий відкритий футбольний урок[/caption]
[caption]
Міха Горопевшек з радісними учнями [/caption]
[caption]
Новесенькі м'ячі[/caption]


Текст: Ірина САСОВСЬКА
Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter