Юні футболісти «Волині» розгромили брестське «Динамо»

12 Листопада 2015
Юні вихованці «Волині» виявилися на голову сильнішими за своїх однолітків з Бреста, перегравши гостей з рахунком 8-1. Товариська зустріч «Волині» та «Динамо» з Бреста відбулася 12 листопада в рамках свята футболу на стадіоні «Авангард».

Перед початком матчу на трибунах грала стара-добра пісня про «Аргентину-Ямайку» та розгромний рахунок 5-0. Мабуть, це і зіграло з білорусами злий жарт. Окрилені стипендіями від фонду «Новий Луцьк», лучани полетіли вперед. Однак, перший небезпечний момент все ж створили гості з Білорусі, та нападник «Динамо» не використав стовідсотковий шанс на взяття воріт.

Читати також: МАЙБУТНІ ЗІРКИ ФУТБОЛУ ОТРИМАЛИ ПЕРШІ ГОНОРАРИ

З перших хвилин зустрічі впадало в око те, що юні волиняни переважають у класі команду з Білорусі. Недарма вихованці «Волині» вважаються одними із найсильніших в Україні і були учасниками дитячої Ліги Чемпіонів у Берліні. Перша половина матчу пройшла за беззаперечної переваги господарів поля. Лучани забивали голи на всяк смак: круглий залітав у ворота після пенальті, виходів віч-на-віч та просто завдяки майстерності наших хлопців. Білоруській команді було нелегко. В підтвердження цих слів – 6-0 після першого тайму.

У другому таймі «Волинь» продовжила тиснути. Білоруси спромоглися на м’яч престижу, але і лучани не дрімали, двічі забивши у відповідь. В підсумку, зустріч команд U-14 луцької «Волині» та брестського «Динамо» завершилася впевненою перемогою господарів 8-1.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter