Як лучани «йожилися» у центрі міста

18 Червня 2017
Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ

Лучани відзначили Міжнародний день йоги масовим заняттям просто неба.

З нагоди цього свята у неділю, 18 червня, луцька студія «Територія йоги», за сприяння СНУ ім.Лесі Українки та проректора Анни Данильчук, організувала масове заняття йогою перед головним корпусом СНУ ім. Лесі Українки.

Урок провела сертифікований інструктор з ішвара-йоги Христина Губська.




За її словами, мета такого заходу – приєднатися до світового руху йоги та показати, що Луцьк теж живе здорово та активно.

«Пойожитися» недільного ранку прийшли десятки лучан. Тут були і йоги з досвідом, і новачки, адже заняття було розраховане для будь-якого рівня підготовки.

Христина Губська не лише демонструвала різноманітні асани (положення тіла, пози у йозі, - авт.) та дихальні вправи, а й відповідала на запитання щодо практики йоги, поділилася своїм досвідом.






























***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter