Як футболісти «Волині» розважалися в Туреччині

05 Лютого 2015
Футболісти луцької "Волині", які в Туреччині готуються до другої частини сезону 2014\2015, розважаються спокійно та без крайнощів.

Принаймні таку картинку в інтерв'ю "Спорт-Експресу в Україні", опублікованому клубною прес-службою, малює капітан команди Сергій Сімінін.

Так, він пригадує, що у вихідний день, який припав на 25 січня, хлопці поїхали в Анталію на шопінг, а він з воротарем Віталієм Недільком об'єктом закупів обрав краминці міста Белек.

"Походили по магазинах, по ринках. Посиділи в кафе, поїли - і назад", - розповів Сімінін.

Щодо вільного часу між тренуваннями, то, каже футболіст, його найчастіше використовують для зв'язку з родинною.

"Далеко від дому завжди хочеться поспілкуватися і побачити сім'ю. Для цієї мети зазвичай спускаєшся в хол готелю, де є інтернет. Його використовую, як правило, на півгодини, максимум - година. Посидів, почитав новини і вирушаєш у свій номер відпочивати", - розповів він.

Якогось певного часу, коли гравці лягають спати немає. "До півночі можна подивитися фільм. А буває, що тебе запишуть на масаж лише на 22.30. Головне для футболістів, щоб після одинадцятої вечора ніде не тинятися", - пояснив Сімінін.

Скромно відзначали в Туреччині й дні народження одноклубників.

"Традиційно: коли команда збирається разом, виходить головний тренер і під оплески усіх присутніх дарує подарунок імениннику і каже побажання. А потім до винуватця торжества підходять одноклубники, вітають", - оповідає футболіст.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter