В'ячеслав Шевчук: 100 разів від підлоги відіжмусь легко!

22 Квітня 2016
Захисник «Шахтаря» і збірної України В'ячеслав Шевчук розповів про секрет ігрового довголіття. Про це пише Тerrikon.com.

«Як вдається підтримувати таку форму в 36 років? Так я народився такий, спасибі батькам :) Просто я люблю професійний підхід. З 16 років так. Ми жили четверо в одній кімнаті – за всім стежили самі. Це дуже дисциплінувало. Займаюся практично кожен день. Часто працюю додатково після командних тренувань.

Не люблю залізо. Раніше міг штангу потягати, а зараз, якщо знову почну, в розмір L не влізу – доведеться ХХ замовляти :) Якщо серйозно, то для спортсменів важкості тягати погано – забиваються м'язи. Максимум – перекладина і гантелі. Основа ж – тренажери і вправи на всі групи м'язів. Цього достатньо. 40 хвилин попрацюєш – вичавлений, як лимон, ніякого заліза не треба.

Ну, 100 разів від підлоги відіжмусь легко. Під час ігрового командного тренування ми пробігаємо близько 6 кілометрів. Якщо бігова – 10. Коли я прийшов в «Шахтар», моя вага була 75 кг. Зараз 80-81 кг – вже років 10 особливо не змінюється. У відпустці підтримую форму, тому й не набираю».
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter