Волинські кікбоксери здобули золото і срібло на престижних змаганнях у Польщі

09 Грудня 2015
У суботу, 5 грудня, у місті Тарчин (Республіка Польща) змагались за Кубок Європи з кікбоксингу за версією UFR. Усього в змаганнях взяли участь 9 країн.

Луцьк на престижних змаганнях представляли п’ятеро спортсменів з різних спортивних клубів. Наші кікбоксери знову не підвели і порадували своїх шанувальників гарними результатами. У підсумку змагань волиняни привезли додому 6 золотих та 3 срібні медалі.



Чемпіонами стали: Анастасія Коновальчук, студентка СНУ, майстер спорту міжнародного класу – 1 місце – UFR tatami, 1місце – Low-kik light.

Ще два золота до своїх нагород дадав багаторазовий чемпіон України, Європи і світу, тренер клубу «Adrenalin kickboxing team» Андрій Подвальний – 1 місце – UFR tatami, 1місце – Low-kik light.



Володимир Мельниченко, студент СНУ, майстер спорту України – 1 місце – UFR tatami, 1місце – Low-kik light.

Владислав Капиш, студент ЛНТУ також показав гарний результат і став срібним призером Кубку Європи – 2 місце – UFR tatami, 2 місце – Low-kik light. Всі спортсмени є вихованцями Миколи Мордика.

Ще одне срібло до скарбнички луцьких кікбоксерів додав Володимир Скоповський (тренер Віталій Тимофєєв) і посів 2 місце у розділі UFR Ring.

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter