Волинські кікбоксери привезли з Чемпіонату світу три золоті медалі

02 Листопада 2016
Волинські спортсмени нещодавно повернулися з 12-го Чемпіонат світу з кікбоксингу WTKA, що проходив в італійському місті Маріна ді Каррара 25-30 жовтня. Вони виступали у складі збірної України.

Наші кікбоксери показали себе на високому рівні, про що свідчать нагороди. Серед молоді золоті нагороди здобули: Софія Аврамук (в/к 48 кг І місце), Софія Неділько (в/к 52 кг І місце). Серед дорослих нагороду здобув Андрій Подвальний (в/к 71 кг І місце).

Спортсмени кажуть, що такий результат став можливий завдяки підтримці партнерів, які сприяли поїздці атлетів на змагання світового рівня. Серед спонсорів: культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті», транспортне підприємство «Луцьк Експрес», будівельна компанія «Інвестор», «Бетон Брук», «Маневичіагробуд» та «PitStop». «Ми висловлюємо подяку усім, хто допомагав нам готуватися до цих змагань і підтримував нас під час поїздки», – кажуть кікбоксери.

До слова, спортсменів готували Микола Мордик та Андрій Подвальний.
***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter