Волинські боксери показали найкращий результат на всеукраїнському турнірі

09 Грудня 2015
Волинські боксери «дали перцю» своїм опонентам на Всеукраїнському турнірі пам’яті Василя Лотоцького. Змагання відбувалися протягом 3-5 грудня у спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін Сіті» .

Турнір став рекордним за кількістю учасників: стільки претендентів на медалі не було на жодному боксерському змаганні, що відбувалися на Волині. Протягом трьох днів на ринг вийшли 250 боксерів із 9 регіонів України.

Команду міста Києва очолив перший тренер братів Кличків – Володимир Золотарьов. Такий ажіотаж пояснюється не лише престижністю змагань, а й тим, що турнір був відбірковим і підготовчим до чемпіонату України з боксу серед юніорів та молоді.

Безкомпромісна боротьба за медалі точиться між представниками наймолодших вікових категорій. Серед учасників 2006 року народження і молодших перемоги у своїх вагових категоріях святкували волиняни Арсен Гевондян, Назар Рижко та Вадим Зарудницький. Видовищем для гурманів були двобої дівчат-боксерок. Серед юніорок у ваговій категорії 50 кг перемогла Дарина Гресик з Володимира-Волинського.



Продемонстрували силу «волинського кулака» і тріо боксерів-чоловіків. Лучани Леонід Онищенко, Володимир Гінайло та Павло Іллюк перемогли своїх опонентів і завоювали медалі у свої вагових категоріях. Варто зазначити, що 36 тріуфаторів турніру із 55 є представниками Луцька та Волинської області.



Переможці турніру візьмуть доводитимуть свою «профпридатність» на національній першості
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter