Волинські плавці вибороли п'ять медалей на чемпіонаті України. ФОТО

18 Лютого 2021

У Дніпрі завершився зимовий чемпіонат України серед молоді та юніорів з плавання, який відбувався 14-17 лютого 2021 року. На змаганнях волинські плавці здобули 5 медалей різного ґатунку та відзначилися високими особистими результатами.

Про це повідомили на сайті управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

Зокрема, Олександр Пінчук став чемпіоном України серед юніорів на дистанції 100 м на спині з результатом 59.08. Срібну медаль плавець виборов на дистанції 200 м на спині серед юніорів. Тренує спортсмена Мороз Вікторія.

Дуже плідними на медальний доробок стали змагання для Максима Ткачука, який здобув 3 бронзові медалі на дистанції 50 метрів брасом, 100 м брасом та 200 м брасом серед молоді. На всіх дистанціях спортсмен пройшов відбір на юніорський чемпіонат Європи з плавання, який відбудеться в Хорватії 7-11 липня 2021 року. На дистанції 50 м брасом Максим Ткачук двічі побив рекорд Волинської області. Тренує Максима Ткачука Володимир Самчук.

«Щиро вітаємо спортсменів та їх тренерів з відмінними виступами і бажаємо сил, натхнення і нових переможних п’єдесталів та особистих здобутків», – йдеться на сайті.




1
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter