У ТОП-10 вільних агентів троє футболістів мають «волинський» слід

29 Січня 2016
Sport.ua назвав топ-10 українських футболістів, які перебувають у статусі вільного агента і можуть приєднатися до нового клубу безкоштовно. У кількох з них яскраво простежується «волинський» слід.

Валерій Федорук, 27 років, – порний півзахисник, який пограв за «Волинь» у 2014. Минулої зими Федорчук був відкликаний з «Волині», де виступав на правах оренди, в «Дніпро».

Олександр Романчук, 31 рік. Грав за «Волинь» у 2011 році. У тому ж році, до речі, викликався до лав національної збірної України.

Ярослав Кінаш, 27 років. У складі «Волинь» провів аж 7(!) років: з 2007 до 2014. Три-чотири роки тому вважався одним з найбільш перспективних гравців «Волині». Але спрацюватися з Кварцяним у Ярослава не вийшло – і останні два роки він взагалі був без клубу. Зараз Кінаш налаштований повернутися у великий футбол і, тим самим, довести Кварцяному, що той рано поставив на ньому хрест.

Крім того в десятці вільних агентів опинились і Олег Міщенко,Володимир Гуменюк,Олександр Алієв, Артем Мілевський, Віталій Ливицький, Руслан Фомінта та Руслан Платон.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter