У Луцьку стартує сезон турнірів з більярду

19 Січня 2020

Новорічні свята добігають завершення, а робота в новоспеченому підрозділі Федерації спортивного більярду України у Волинській області кипить на повну.

Так кілька днів тому голова осередку Станіслав Тимчій опублікував календар змагань на перший квартал 2020 року, інформує блогер Павло Будчик.

Святковий лютий потішить любителів турнірної боротьби серед аматорів, адже 25 січня до столів вийдуть гравці з рейтингом Ело не більше 899 очок. Стартуємо в дисципліні комбінована піраміда.

Одразу через два тижні естафету підхоплять усі охочі, та вже 8 лютого зіграють в ту ж дисципліну, але без обмежень за вступом. Це буде перший клубний турнір. Через вікенд любителі готуватимуться до чемпіонату Волинської області в аматорському турнірі №2 з динамічної піраміди 22 лютого.

Без двотижневої перерви, як зазвичай, 29 лютого – 1 березня відбудеться чемпіонат Волинської області з динамічної піраміди, який стане відбірковим до всеукраїнської першості (19-22 березня).

До слова, обласні змагання відбудуться цього року після тривалої перерви, а переможець згодом навіть претендуватиме на звання кандидата в майстри спорту.

Прийматиме усі змагання єдиний у Луцьку професійний більярдний клуб «George’s Club». Детальну інформацію можна отримати безпосередньо в клубі.

1
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter