У Луцьку тривають футбольні змагання серед вуличних команд

15 Травня 2015
Клуби за місцем проживання міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» розпочали І-й етап змагань з футболу «Шкіряний м'яч» серед дворових і вуличних команд мікрорайонів міста. Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Впродовж місяця кожен клуб відповідно до складеного графіка організовує ігри у трьох вікових групах: молодшій (2003-04 р.н.), середній (2001-02 р.н.) та старшій (1999-00 р.н.).

«Шкіряний м'яч» проводиться щороку з метою залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом за місцем проживання та відпочинку, популяризації дворового футболу.

В клубі за місцем проживання «Лучеськ» ігри у молодшій віковій групі відбулись 6-8 травня. Спеціаліст МЦФЗН «Спорт для всіх», керівник цього клубу Наталія Зінь згуртувала дітей в команди. Кожна дворова команда вигадала для себе назву, обрала свого лідера-капітана. Змагання пройшли цікаво, організовано, в дружній спортивній боротьбі. Діти показали свої уміння гри в футбол і хорошу підготовку. Активну допомогу в суддівстві змагань надавав вчитель фізичного виховання загальноосвітньої школи № 17 Володимир Латчук.

Після закінчення І етапу змагань з футболу «Шкіряний м'яч» команди клубів за місцем проживання розпочнуть підготовку до ІІ етапу, який стартує в першій декаді червня.

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter