Успішно!

У Луцьку роздають безліміти на спорт

Приємна новина для любителів активних видів спорту. Спортивний комплекс «Арена Спорт» запрошує скористатися спортивним безлімітом всього за 50 гривень за день. Усі бажаючі мають унікальну можливість впродовж усього дня насолоджуватися активним відпочинком, займатися спортом, з користю для здоров’я проводити вільний час і отримувати неймовірний заряд енергії і позитиву.

«Арена спорт» оголошує безліміт на дартс, ролердром, настільний теніс та бадмінтон.

[img data=def]09_10_2015_701890142/roller_bezlim_a3_1.jpg[/img]


Дартс – гра для наполегливих

Знаменита на весь світ гра дартс зародилась на берегах Туманного Альбіону кілька сотень років тому. Сьогодні дартс став улюбленим відпочинком і видом спорту для багатьох. Гра прекрасно розвиває координацію рухів і техніку усного рахунку. Крім того, дартс дозволяє розслабитися, заспокоїти нерви і відволіктися від монотонної роботи. Скориставшись спортивним без лімітом  від СК «Арена спорт», шанувальники дартсу зможуть сповна потренуватися в улюбленій грі без обмежень у часі.

Ролики – захоплення для активних
Катання на роликах для багатьох є не тільки улюбленим драйвовим відпочинком, а й відмінним способом стежити на своєю фізичною формою. Під час катання на роликах задіяні всі групи м’язів, розвивається рівновага і координація, поліпшується кровообіг та обмін речовин.
Спортивний безліміт на ролердромі - чудовий шанс отримати заряд енергії, позитивних емоцій, швидкості і адреналіну.

Бадмінтон і настільний теніс для спритних і уважних

Настільний теніс називають  грою для мозку, адже протягом усієї гри тенісист думає, аналізує, прораховує свої тактичні ходи. Бадмінтом і настільний теніс прекрасно  вдосконалюють швидкість рухів і реакцій, сприяють розвитку оперативного мислення, а також усіх видів уваги.
Завдяки спортивному безліміту від «Адреналін сіті» любителі настільного тенісу і бадмінтону, а також новачки мають чудовий шанс займатись цими захоплюючими, нескінченно різноманітними і доступними для будь-якого віку іграми.
Акція «Спортивний безліміт» діє кожного буднього дня до 30 листопада.