У Луцьку грали футбол з переселенцями та зірками «Волині»

24 Квітня 2015
У Луцьку грали «Футбол для дружби»: місцева дитяча команда «U-13» (ФК «Волинь») провела матч із переселенцями зі Сходу.

Поєдинок відбувся 24 квітня за сприяння ФК «Волинь» та Луцького міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді. Дійство пройшло на стадіоні Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.

В якості футбольних зірок на матч запросили футболістів ФК «Волинь» Майкла Бабатунде та Сергія Вороніна. Бабатунде очолив команду переселенців, а Воронін «U-13».


Футболіст Сергій Воронін розповів, що в минулому часто грав у подібних дитячих матчах.

«Ми в дитинстві часто грали у дворі. Раніше у нас не було комп’ютерів та Інтернету і нам часто у школі робили дитячі матчі», - зауважив Воронін.

Прес-аташе ФК «Волинь» Юрій Конкевич розповів, що саме ця команда гратиме на дитячій Лізі чемпіонів у Берліні.

«Футболіст Анатолій Тимощук посприяв, щоб саме команда з Волині представляла Україну на дитячій Лізі чемпіонів. Загалом ці змагання під егідою УЄФА проводитимуться вже втретє. Українська команда ще жодного разу не брала участі в них. Матч проходитиме в один і то й самий час, що й матч Ліги чемпіонів. Приємно, що Тимощук подбав про свою команду. Цього року участь беруть 24 команди», - розповів Конкевич.


Прес-аташе також розповів, що сьогодні всі дитячі команди-учасники Ліги проводять особливий, тематичний матч. Оскільки Україна переживає війну, то «Волинь» вирішила зіграти матч із переселенцями зі Сходу.

Перед матчем команди обмінялися двоколірними браслетами дружби. Зелений означає футбольне поле, а синій – мирне небо.


Матч завершився рахунком 3:1 на користь «U-13». Після гри діти фотографувалися із зірками та отримали заохочувальні призи.

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter