У луцькому парку змагатимуться карапузи-«шумахери»

02 Жовтня 2015
Дитячу «дивогонку» на велосипедах організовують у Луцьку активісти благодійного фонду «СТОПРАК» – гроші від благодійних велоперегонів перерахують на закупівлю дефіцитних ліків для діток з особливими потребами.

За словами організаторів велоперегонів, благодійна акція відбудеться 4 жовтня в міському центральному Парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

«Запрошуємо батьків дітей від 2 до 10 років, щоб приводили хлопчиків і дівчаток на змагання, – кажуть активісти. – Все, що потрібно взяти із собою – велосипед, шлем (за наявності) та хороший настрій! На всіх учасників перегонів чекає море солодощів та подарунків».


Варто наголосити, що участь у велоперегонах безкоштовна. Проте під час спортивного свята відбуватиметься благодійний збір коштів для адресної допомоги дітям з особливими потребами.


Бажаючим взяти участь потрібно подати заявку із зазначенням імені, прізвища та віку, а також номеру телефону когось із батьків, бабусі, дідуся чи іншого родича, в зручний для вас спосіб – або написати на електронну пошту: [email protected]; або зателефонувати за номером (095) 890-06-32; або ж залишити повідомлення на офіційній сторінці фонду у соцмережі Facebook.


Організатори «Дивогонки» нагадують, що в заявці слід вказати діаметр коліс велосипеда.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter