Цю справу треба любити: коли працівники луцького заводу встигають грати у футбол. ФОТО

18 Березня 2019

Грамотно побудована корпоративна культура – найкращий засіб від емоційного вигорання працівників та чудова мотивація.

«Таблоїд Волині» відвідав футбольний матч, у якому зіграла команда «Kroshu Lutsk». Це футбольна команда відомого місцевого підприємства з німецькими інвестиціями «Kromberg&Schubert», що відбувся 17 березня.

Ми дізналися, коли робітники заводу встигають грати, як тренуються і загалом, що мотивує команду.

Тренер 5-ти футбольних команд заводу розповів журналістам, що причина займатися футболом насправді проста:

«Ми хочемо бути першими. Не лише у виробництві, а й в спорті: тенісі, футболі. Охочих грати дуже багато серед працівників заводу, тож до команди потрапляють найкращі», – каже Руслан Дорош,тренер команди.

На запитання про те, як футболісти встигають після зміни ще й у футбол грати, тренер відповідає лаконічно: «цю справу треба любити». Сам же Руслан у футболі з раннього дитинства. Зараз посів місце тренера і гордиться цим. Команди тренуються у четвер щотижня в спортзалі школи номер 24.

Учасник команди Сергій Ціхоцький розповів, що перший матч протистояння завершився перемогою його команди з рахунком 6:2. Другий матч завершився внічию 1:1. Долю протистояння може вирішити третя гра, адже змагання ведеться до двох перемог.

А також Сергій – капітан команди. Ми запитали і його по мотивацію до гри.

«Яка мотивація? Головне – перемога, вона приносить нам задоволення, задля неї й граємо. Хлопці мають підтримку від керівництва підприємства, нас забезпечують автобусами, а також йдуть на зустріч під час змагань», – розказує Сергій.

Команди «Kromberg&Schubert» регулярно змагаються і між собою, з колегами з Житомира, а також беруть участь в турнірах з іншими підприємтвами. Такі ігри піднімають командний дух і на полі, і в роботі.

На заводі «Кромберг енд Шуберт» дбають про своїх працівників, залучаючи їх до різних видів спорту, кожен тут може відшукати свій варіант дозвілля.

1
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter