Поради для схуднення від Леді Фіт: їжте білок

15 Грудня 2015
Сьогодні на “Таблоїді Волині” - нові поради для ефективного схуднення від жіночої фітнес-студії Леді-Фіт.

При інтенсивних силових навантаженнях, обмін речовин в організмі різко зростає, а при нестачі білка в раціоні харчування, м`язи не можуть ефективно відновитися. Крім того, при нестачі білка – м`язовій тканині “нема з чого рости”, тож втрачається сам сенс тренувань, що замість прогресу може привести до зменшення м`язової маси. При недостатній кількості білка, організм буде заповнювати його втрати за рахунок розщеплення м`язових волокон. Тож порція повноцінного білка — саме те, що необхідно організму після тренування.

Факт: білок прискорить схуднення

Схема проста: від білка збільшується м`язова маса, а чим більші м`язи, тим більше вони спалюють калорій. При схудненні важливо звертати увагу на процентний вміст м`язової та жирової тканини, а не бігти щоранку до вагів. Головне — прибрати жир, а не м`язи! А якщо не споживати білка, то при схудненні покидати вас буде саме м`язова тканина. Якщо ви не хочете, щоб організм “їв” власні м`язи та уповільнював схуднення, обов`язково вживайте білок після кожного силового тренування.

Хороший варіант поповнити запас білка — спеціальний білковий коктейль. Він зазвичай містить повноцінний білок без домішок. Білковий коктейль має багато переваг: це швидкий та корисний перекус, що сприяє нарощуванню м`язів та спалюванню жиру, відновлює організм після тренувань, швидко насичує, покращує стан шкіри, нігтів та нервової системи.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter