Успішно!

Луцький тренер розповів, як схуднути раз і назавжди

Антон Яловик розповів, як схуднути раз і назавжди

Тренер Антон Яловик розповів поради для тих, хто хоче схуднути. Лучанин запевнив, що для цього не потрібно дотримуватися дієт, ходити в зал та вживати несмачні продукти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РАНКОВА МОТИВАЦІЯ: ЯК ЛУЧАНИ ВЛАШТУВАЛИ ВЕЛИКЕ ТРЕНУВАННЯ НА СТАДІОНІ. ВІДЕО

Про це він написав на своїй інстаграм-сторінці:

«Люди ставлять перед собою різні цілі, щоб хоч трішки схуднути. До прикладу, одні намагаються "схуднути до літа", інші обмежують себе час від часу, щоб тримати форму, і тільки наймудріші хочуть схуднути та не повертатися до попередньої ваги.

Здорове та струнке тіло – це реальна мета, якої можна досягнути.

Хочете дізнатись, які вони, ті основні принципи, які допоможуть позбутися зайвої ваги раз і назавжди? Маю для вас перелік.

1. Забудьте слово "дієта". Тут потрібен повноцінний збалансований раціон на власний смак і бюджет. Для цього потрібно правильно прописати режим харчування без дефіцитів вітамінів та мікроелементів. І головне, щоб ви почувалися з цим раціоном комфортно, а не відчували суцільне обмеження у харчах.

2. Вам навіть не обов‘язково купувати абонемент в тренажерний зал. Достатньо тренуватись вдома тричі на тиждень 20 – 30 хвилин. Також можна бігати або ж просто швидко ходити. Якщо ж через стан здоров'я не можете тренуватись вдома, намагайтесь щодня долати 10 тисяч кроків.

3. Ставте реальні цілі – 3-4 кг за місяць. Зважайте, що ця робота над собою може тривати кілька місяців. Налаштуйтеся на довгострокові зміни та на те, що все неодмінно вдасться.

4. Змінюйте продуктовий набір. Не тимчасово. Назавжди. Необхідно змінити звички в їжі й харчову поведінку. І нарешті припиніть вважати, що правильний раціон – це несмачні продукти. Це уже не модно й застаріла версія хибних думок.

5. Під час схуднення вивчайте всі нюанси у сфері харчування:
*КБЖВ (калорії, білки, жири та вуглеводи). Що це і для чого?
*Що таке базовий обмін?
*Як втрачається жир?
Усвідомлено підходьте до цього процесу. Маєте зрозуміти, що відбувається в організмі, коли, до прикладу, кортить з'їсти щось некорисне.

6. Після зниження ваги підвищуйте кількість калорій. Але при цьому продовжуйте їсти здорові продукти. Тут потрібно грамотно та плавно перейти з дієтичного харчування на основне.

7. Утримуйте вагу, чітко контролюючи й коригуючи її впродовж трьох років.

8. Відсвяткуйте перемогу! Вам вдалося знизити вагу і, ймовірно, вона залишиться такою уже назавжди, за умови, що дотримуватиметесь правильного раціону».

 

Додати новий коментар