Луцький боєць переміг африканця на міжнародному турнірі. ФОТО

10 Червня 2019

Найкращі бійці ММА з Італії, Туреччини, Грузії, Азербайджану, Білорусі, Румунії та України з’їхалися у Луцьк на ІІІ Міжнародний професійний турнір з ММА «Lubart’s Warriors». Змагання відбулися 9 червня на території Замку Любарта, повідомляє ІА «Волинські новини».

Заключний та найвидовищніший поєдинок турніру відбувся між професійним бійцем із Південної Африки, який представляє клуб «Кратос», чемпіоном південно-африканської республіки з ММА та греплінгу, призером Кубку африканського Континенту з повно-контактного карате Реймондом Вестеном та представником луцького клубу «Прайд», чемпіоном Світу з козацького двобою, віце-чемпіоном Європи з бойового самбо, переможцем рейтингових професійних турнірів в Україні, Білорусі, Сербії та Хорватії Олексієм Альбердою.

Напередодні поєдинку Реймонд поділився теплими враженнями про місто й наголосив на тому, що в Україні і в Луцьку зокрема, ММА дійсно на високому рівні.

«Я радий, що мене запросили на такі масштабні змагання. Для мене це чудова можливість запозичити досвід інших професіоналів та гідно виступити, захищаючи свою країну. Я радий, що познайомився з лучанами. Вони приємні та гостинні. А спортсмени – дійсно професіонали своєї справи. Враження та спогади про Луцьк у мене залишаться на довго», – наголосив спортсмен.

Отже, у протистояннях найсильніших спортсменів вечора достроково переміг представник луцького клубу «Прайд» Олексій Альберда.




0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter