Луцька велогонщиця стала першим номером в оновленому світовому рейтингу

05 Липня 2017
Перший номер оновленого світового рейтингу з крос-кантрі маунтінбайку Яна Беломоїна прокоментувала перемогу на останньому заїзді у Вальнорді, Андорра.

Нагадаємо, що 1-2 липня луцька велогонщиця перемогла на третьому етапі Кубка світу, тим самим закріпивши лідерство у загальному заліку. Окрім цього, вчора, 4 липня, Міжнародний союз велоспорту (UCI) на своєму офіційному сайті оновив світовий жіночий рейтинг, а Яна піднялась у ньому на першу сходинку, маючи 2001 заліковий пункт, пише Район.Луцьк.

«Я вже звикла до режиму постійних гонок, а успіхи - нагорода за довгі роки наполегливої праці. Кожна перемога ще більше мотивує до нових вершин», - прокоментувала останні успіхи лучанка.

Спортсменка розповіла: якщо раніше у неї було багато успіхів у віковій категорії до 23 років, то серед дорослих вона уперше виграє два з трьох етапів Кубка світу. «Тепер я зосереджена на наступних етапах, а також чемпіонатах Європи та світу», - розповіла Яна Беломоіна.

Наступний заїзд Кубка світу відбудеться уже цими вихідними, 8-9 липня, у Ленцерхайде, Швейцарія. Яна Беломоіна розповіла, що це більш швидкісна траса.

«Мій коник - це гірські етапи. Втім, я дуже люблю швейцарську трасу», - зізналась велогонщиця з Луцька.



Нагадаємо, читачі «Таблоїда Волині» назвали спортсменку красунею місяця.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ​«ТАБЛОЇД ВОЛИНІ» ОБРАВ КРАСУНЮ МІСЯЦЯ
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter