Кварцяний «психанув» і хоче розпустити Федерацію футболу

17 Березня 2016
Федерація футболу Волинської області припиняє свою діяльність – такий висновок інтерв'ю голови ФФВ Віталія Кварцяного. Причина криється в фінансах.

«Податкова висунула нам штрафи і пеню за минулі затримки у сплаті, сукупно – 22 000 гривень. Між іншим, ФК «Волинь», який кілька разів оштрафований санкціями, за два роки сплатив приблизно 40 000 000 податків до бюджету. Якщо наша держава залишається настільки безсилою, то інакше, як рекетирськими дії фіскальної служби я назвати не можу. І навіть коли я, як депутат Волинської обласної ради, вирішив особисто з'ясувати питання, то до керівництва фіскальної служби мене не допустили.

Після отримання інформації про нарахування пені та штрафу, завдяки податковій службі і "турботі" держави про дитячий футбол, я вирішив провести конференцію, на якій розпустимо ФФВ. Ми не будемо працювати, поки правила гри у фінансовій сфері настільки несправедливі по відношенню до фанатів футболу. У ФФУ тільки змогли провести конгрес, поаплодувати і роз'їхатися задоволеними. Мільйони пропали в двох збанкрутілих банках і всім добре. Це все вже не смішно. Куди ми йдемо?! Чи зможе гра збірної України бути реально патріотичною та якісною, якщо в фундаменті (дитячий футбол і любителі) - ідіотизм і безвідповідальність?» – риторично запитав Кварцяний.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter