Колишньому тренеру «Волині» назавжди заборонили грати у футбол

06 Липня 2020

Федерація футболу Вірменії оприлюднила список осіб, які більше ніколи не зможуть працювати у сфері футболу. Серед них виявилися і волиняни, зокрема, один з колишніх тренерів «Волині».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці «Fan-project Volyn».

«Договірні футбольні матчі у сонячній Вірменії організовували 25 українців. Тамтешній пердив завершили достроково через скандал із матчами з фіксованим результатом. Федерація дискваліфікувала 58 осіб, з них 45 футболістів і тренерів отримали довічну заборону займатися будь-якою футбольної діяльністю. Йшлося про договірні матчі таких команд: «Арагац», «Торпедо», «Масис», «Локомотив» і «Єреван».

У списку, який оприлюднила Федерація футболу Вірменії, є 25 українців, з них 20 осіб тепер ніколи не зможуть працювати у футболі. Знайомі Луцьку обличчя такі: Олег Гуменюк (після «Волині» він пограв у, прости Господи, чемпіонаті Криму), півзахисник юніорської «Волині» Мирослав Деда (брат того самого Ярика Деди) і колишній тренер дублю «Волині», а одного разу після відставки Демяненка навіть головний тренер, — Анатолій Відкатович Пісковець. Прославилися», – йдеться у дописі.

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter