​Капітан «Волині»: бувало, й в бронежилетах грали

11 Грудня 2015
Нинішній капітан луцької «Волині» Сергій Політило грає під орудою Кварцяного на правах оренди. Уродженець Нововолинська належить дніпропетровському «Дніпру», а зважаючи на дружні взаємини обох команд, нічого дивного, що, переставши потрапляти в основу «біло-блакитних», Сергій опинився серед волинських «хрестоносців». Зимову перерву у вітчизняному футболі луцька «Волинь» зустріла перемогою над вже згаданим «Дніпром» і 5-им місцем у турнірній таблиці.

Враженнями від першої частини чемпіонату на fcvolyn.net поділився мініатюрний, як для Кварцяного (165 см, 63 кг ) півзахисник.

***
- Я задоволений грою своєї команди. Та нам потрібно далі грати, а не підраховувати турнірні очки.

***
У мене контракт із «Дніпром», та я бачив, що на мене там не розраховували. Хотів у «Волинь» – на малій батьківщині пограти, допомогти рідному краю.

***
Хотів спробувати себе в команді Кварцяного. Недарма кажуть, що школу Кварцяного пройти корисно. Тепер він так не експериментує, став спокійнішим. Хоча, бувало, грали в бронежилетах.

***
Віталій Володимирович каже: якщо маленький, то маєш обігрувати по п’ять гравців, бо три – це мало. Потрібно п’ять.

***
Ще на зборах мені дали капітанську пов’язку, це було рішення Віталія Володимировича. Я сам не напрошувався. Але стараюся виправдати довіру.

***
Вільний час стараюся провести із сім’єю, з дитиною. А так можу плейстейшн пограти, з друзями погуляти.

***
Донька, як тато, з лівої ноги валить. Їй нічого не потрібно – тільки м’яч. Якби був хлопець, то вже б нормально жонглював у свої два роки.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter