Футболіста «Волині» дратують російські прапори

20 Грудня 2015
Гравець луцької «Волині» В'ячеслав Шарпар поділився враженнями від свого «заробітчанства» у близькому зарубіжжі виданню «Про футбол». Нагадаємо, Шарпар у цьому році окрім рідного клубу захищав також кольори тираспольського «Шерифа» (Молдова).

***
Запропонували поїхати, там стабільне фінансування, а в Луцьку на той момент не були впевнені, що погасять борги. Контракт закінчився, поїхав. Була пропозиція з Казахстану, але їхати далеко не хотілося. А Шериф близько – 100 км від Одеси, майже Україна.



***
Тирасполь – частина невизнаної республіки. Спочатку не думав про це, а потім відчувалося. Все в російських прапорах, це дратувало.

***
Фінансові умови були кращі, ніж у «Волині». А от колективу як такого там, насправді, немає. Тренер щодня про це говорив. Всі купками по 3-4 людини – бразильці окремо, балканці окремо, молдавани окремо. Навіть коли якось раз вирішили зібратися, один поїхав через 15 хвилин, інший – через півгодини, через 2 години половини команди вже не було.

***
Я для себе не бачив сенсу залишатися в чемпіонаті Молдови. Так, фінансування було стабільне, але тільки це. Фінансування, база, всі умови для тренувань є. Але навіть у нинішньому розібраному стані чемпіонат України сильніший.



***
Після гри з «Шахтарем» Віталій Володимирович казав, що оштрафує команду, якщо та пропустить більше двох м'ячів. Програли 0:4. Але тренер не стримав слово. Він не штрафує футболістів. Він не робить те, що говорить на емоціях. Він не любить забирати гроші у футболістів. Він знає, як вони важко даються.

***
Різні бюджети у лідерів і у нас. Можна змагатися, але кожна гра по-різному складається. Пощастило - виграли у "Дніпра". Чи під силу буде боротися за місце в єврокубках, тут багато що залежить не від футболістів. Футболістам по силам, ми вирішимо завдання, якщо треба, якщо буде нормальне фінансування і буде виконуватися те, що обіцяють.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter