Єдиний у місті: в Луцьку відкрився мультибрендовий спортивний магазин Intersport. ФОТО

16 Вересня 2019

Мережа мультибрендових спортивних магазинів «Intersport-Україна» 14 вересня відкрила у Луцьку 32-й магазин. Знаходиться він у ТЦ «Епіцентр», що на вулиці Окружній, 37.

Новий магазин мережі розмістився на площі 500 м2 та пропонує клієнтам речі та взуття від всесвітньо відомих брендів: New Balance, Adidas, Puma, Nike, Asics та власні торгові марки Energetics, Technopro, Pro Touch, Firefly.


З нагоди відкриття Intersport підготував приємну акцію для лучан – одяг та взуття можна було придбати зі знижкою 20%. Для цього треба було підписатися на сторінку «Intersport-Україна» у фейсбуці та поставити лайк під публікацією про відкриття магазину у Луцьку. Зробивши це, відвідувач отримував спеціальний браслет при вході у магазин та показував його на касі.


Окрім стильного спортивного та повсякденного одягу, у магазині можна знайти безліч спорттоварів різних категорій – від бігових доріжок та велотренажерів до протеїнових батончиків та тонізуючих напоїв.

За словами директорки мережі «Intersport-Україна» Юлії Максименко, у магазині особливу увагу приділяють професійним спортивним товарам, тож тут відвідувачі можуть придбати якісний інвентар за доступними цінами для занять найрізноманітнішими видами спорту.



Багато цікавих та необхідних речей тут знайдуть і батьки, чиї діти займаються спортом та ведуть активний спосіб життя, адже Intersport пропонує широкий асортимент товарів для малечі.


Intersport регулярно оновлює асортимент та активно відстежує тенденції на ринку.

«Команда Intersport регулярно їздить на форуми та виставки світового рівня, переймаючи досвід закордонних колег, асортимент наших товарів постійно вдосконалюється. Ми шукаємо найкращих постачальників, інспектуємо фабрики та орієнтуємося на баланс ціни та якості при замовленні товарів», – розповідає категорійна менеджерка Intersport Яна Антипенко.


Нагадаємо, швейцарський бренд Intersport був виведений на український ринок у 2016 році компанією «Епіцентр К». До кінця року планують відкрити ще 10 нових магазинів мережі «Intersport-Україна», серед найближчих відкриттів – магазини «Intersport» у форматі Outlet в Рівному та Харкові.































***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

3
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter