Де купити якісний велосипед за доступною ціною

30 Серпня 2020

В Україні зростає популярність здорового та екологічного способу життя. Один з проявів цього явища — стрімке підвищення попиту на велосипеди. Багато людей обирають їх в якості засобу пересування по вулицях міста. Велосипед — популярний спортивний снаряд. Катання на ньому сприяє розвитку різних груп м‘язів, це ефективне кардіо-тренування на свіжому повітрі з мінімальним навантаженням на суглоби ніг.

Високий попит призводить до збільшення кількості пропозицій. Магазин велосипедів є у кожному місті та більшості великих сіл. Але не варто обмежуватися місцевим асортиментом. Завітайте на сайт компанії «Велосклад‎». Тут створені найкращі умови для вигідного шопінгу.

Велосклад магазин. Чому потрібно купити тут?

Це сайт офіційного дилера відомих брендів. Велосклад магазин пропонує 2-колісні транспортні засоби виробників з Великобританії, США, Словаччини, Тайваню, України. В каталозі представлені велобайки надійних торгових марок. Клієнти магазину отримують можливість купити велосипед в Україні за ціною виробника. Використайте спеціальні пропозиції, що дозволяють заощадити додатково:

- безкоштовне доставлення по Україні замовлень вартістю від 5000 гривень;

- придбайте велосипед і отримайте в подарунок аксесуари (шолом, помпа, ліхтар чи мигалки);

- магазин Велосклад проводить регулярні акції та знижки.

Вигідні ціни поєднуються з бездоганною якістю. Інтернет-магазин пропонує надійні байки з великим ресурсом і хорошою комплектацією, виготовлені з легких та міцних матеріалів.

Ознайомтесь з асортиментом велосипедів в магазині Velosklad. Ми надаємо гарантію на всі товари на термін від 6-и місяців до пожиттєвого. Спеціалісти компанії ретельно перевіряють кожен транспортний засіб. Тут можна замовити зібраний та налаштований байк.

Асортимент магазину охоплює всі різновиди велосипедів:

- велобіги, дитячі та підліткові;

- жіночі моделі;

- гірські, гравійні та міські;

- спортивні, найнери, фетбайки;

- складні та багато інших.

Кожна з категорій представлена великим вибором моделей. Ви отримаєте можливість придбати велосипед Україна з урахуванням будь-яких вимог. Компанія пропонує оригінальні запчастини та аксесуари.

Як купити велосипед в магазині Velosklad?

До послуг клієнтів сучасний сайт зі зручним інтерфейсом. Чіткий поділ асортименту на категорії, система фільтрів дозволяють підібрати та купити велосипед з визначеними характеристиками з мінімальними витратами часу. Кожна позиція каталогу має детальний опис, якісні фото. Магазин пропонує фахові відео-огляди різних моделей та поради щодо критеріїв вибору. Тут працюють кваліфіковані консультанти. Вони нададуть вичерпні відповіді на будь-які запитання і допоможуть купити велосипед в інтернет-магазині.

Живете у Києві чи Київський області? Завітайте до оффлайн-магазину «Велосклад‎». Його адреса: м. Київ, бульвар Вацлава Гавела, 18. Тут можна покататися на різних моделях та обрати найкомфортніший велосипед, що ідеально відповідає вашим потребам.



0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter