Чемпіонат з пауерліфтингу у Луцьку: хлопці, дівчата, підлітки, жінки і чоловік, якому 74

01 Листопада 2015
Найсильніші пауерліфтингери з’їхалися до Луцька, аби позмагатися за першість на Чемпіонаті Західної України WPA з пауерліфтинґу, що відбувся 31 жовтня. У чемпіонаті розіграли 85 нагород.

У спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін Сіті» професіонали й спортсмени-аматори змагалися за першість у Чемпіонаті Західної України WPA з пауерліфтингу станової тяги та жиму лежачи.

Учасниками були не лише спортсмени із Західної України, а й гості з інших областей. Підлітки й юні дівчата, жінки та чоловіки, хлопці та чоловіки 45+ - цим видом спорту в Україні захоплюються люди разючо різного вікових категорій.

Як розповів президент Всесвітнього альянсу пауерліфтингу в Україні та організатор чемпіонату Вадим Коцага, змагання відбувалися у двох категоріях – віковій та ваговій. У віковій категорії брали участь спортсмени від 11 до 75 років. У ваговій – від 44 кілограмів до 140+. А найстаршому з учасників чемпіонату виповнилося 74 роки.



Чемпіонат тривав увесь день, а повболівати за учасників прийшли їх друзі та родичі, а також інші лучани, які цікавляться пауерліфтингом.Увечері організатори підвели підсумки і нагородили переможців, а їх було аж 85!

У рамках чемпіонату змагалися понад сто спортсменів різних вікових категорій – від підлітків до осіб поважного віку. У силових змаганнях брали участь члени збірної команди та неодноразові чемпіони України з цього виду спорту. Організатори зауважили, що цьогоріч активно беруть участь у змаганнях спортсмени й аматори з Волинської області - команда з Ковеля, вперше змагаються спортсмени з Турійська. Звичайно, є представники Луцька і Нововолинська.
















0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter