Артем Федецький: нікого з футболістів Північної Ірландії не знаю

14 Грудня 2015
Волинянин Артем Федецький разом із сім'єю взяв курс на теплі краї. Однак встиг поділитися з football24.ua враженнями про жеребкування Євро-2016, де у групі разом з українцями змагатимуться Німеччина, Польща та північна Ірландія.

***

Цікава група. З поляками грали двічі. З Німеччиною також грали ще при Блохіні. Чемпіони світу, що тут ще додати? Північні ірландці теж заслуговують на увагу, в них англійський стиль футболу. Більш-менш рівні суперники, якщо не брати до уваги німців. Вони рангом вищі.

***

«Хочеш купити машину – купи німецьку машину». У футболі аналогічно. Ця команда працює як єдиний механізм. Але в них також є слабкі сторони. А в нас буде час, щоб підготуватися. З будь-якою збірною можна грати. Головне – не боятися. Німеччина – це команда, яка сама грає, і дає грати іншим.

***

Якщо чесно, то нікого з футболістів Північної Ірландії не знаю. Можливо, когось таки знаю. Я просто іноді плутаю цих футболістів, бо є дві Ірландії. А ось збірна Польщі добре знайома нам. Крихов'як, лідер команди Лєвандовскі, хороші воротарі.

***

Мені було однаково з ким грати. Ми пробилися у фінальну частину, виконали основне завдання. Звичайно, зараз завдання-мінімум – вихід з групи. Будемо працювати над ним. Бо їхати туди, щоб бути хлопчиками для биття... Повірте – в нас не та збірна

***

У нас хороша команда з чудовим підбором футболістів, з хорошим тренерським складом. Михайло Іванович, підозрюю, щось придумає на фінальну частину. Та й у нас настрій буде відповідний до фінального форуму. Думаю, все складеться нормально. Як ми грали в групі один за одного, так продовжимо і у Франції.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter