Активне зимове дозвілля волинських школярів. Фото

20 Лютого 2018

Естафети на снігу 19 лютого 2018 року відбулися у місті Рожище. Спортивне свято організували працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» для вихованців Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату(Спеціальна загальноосвітньої школи-інтернат).

З вітальним словом для учнів виступила заступник директора Волинського обласного центра ФЗН «Спорт для всіх» Альона Ковальчук, яка наголосила про важливість рухової активності на свіжому повітрі а також закликала дітей бути більш активними, займатися фізичною культурою та вести здоровий спосіб життя.

Учні змагалися в п’яти естафетах: «Санчата», «Флорбол», «Фітбол» «Садіння картоплі» та ігор з настільного хокею, що дає змогу дітям з особливими фізичними можливостями покращити стан свого здоров’я та збільшити рухову активність. В ході змагань призові місця розподілилися наступним чином: третє місце виборола команда «Українці», друге дісталося команді «Волиняни», а переможцями стали команда «Козаки».

У якості винагороди діти отримали грамоти та дипломи від Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» та море позитивних емоцій.

До слова, головною метою заходів програми «Спортивна зима» є популяризація активного дозвілля в зимовий період та залучення різних верств населення до систематичних занять фізичною культурою в зимовий період.

1
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter