До Луцька сьогодні знов приїде міністр

05 Вересня 2015
Влітку 2015 року Фонд «Новий Луцьк» та Федерація легкої атлетики України підписали угоду щодо реконструкції стадіону «Авангард», а саме облаштування на його території легкоатлетичного комплексу.

Навколо футбольного поля облаштували бігові доріжки із сучасним високоякісним синтетичним покриттям, майданчики для стрибків у висоту та довжину, сектор для метань та інші необхідні об’єкти. Після реконструкції луцький «Авангард» отримає ІІ категорію міжнародного класу та зможе приймати чемпіонати європейського рівня та світові змагання.

Щоб отримати цю категорію необхідна наявність зони для тренувань легкоатлетів, тому паралельно з стадіоном «Авангард» здійснили реконструкцію і на стадіоні СНУ.

Читайте також: ВІТАЛІЙ КВАРЦЯНИЙ ОДЯГНЕ ФОРМУ ПОЛЬОВОГО ГРАВЦЯ «ВОЛИНІ»

Загальна сума реконструкції стадіону «Авангард» понад 9 мільйонів гривень (Фонд «Новий Луцьк»), а на реконструкцію стадіону СНУ витрачено 2,5 мільйони (особисті кошти Ігоря Петровича та його батьків – Петра Яковича та Тетяни Йосипівни).

Це визначна подія не тільки для місцевого спорту, а й Луцька в цілому. Відкривати оновлений стадіон з'їдуться очільники спортивних федерацій Волині та України, прибуде навіть міністр молоді і спорту Ігор Жданов.

Читайте також: НА СТАДІОНІ В ЛУЦЬКУ ГОТУЮТЬ МАСШТАБНИЙ КОНЦЕРТ

Окрім того для глядачів готують святковий концерт та показовай матч ветеранів ФК «Волинь» та «Динамо». На відкриття стадіону запросили й кулінарні бренди міста: «Вареники ТУТ», «Франс.уа», ТМ «Забіяка», «Бест Бургер», «ПрестоПіца», «Шоконель», ТМ «Джелато», «Пряниква радість» та «Вікі Кенді Бар», «Цікава Смакота», Братство бджолярів Землі Волинської «Ройовий Стан».
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter