Волинські богатирі гідно представили область на змаганнях у Києві. ФОТО

13 Серпня 2019

У суботу, 10 серпня 2019 року в Києві відбувся фінал Всеукраїнського фестивалю «Козацькі розваги», організованого Всеукраїнським центром ФЗН «Спорт для всіх» та Міністерством молоді та спорту України. Цьогорічні змагання проходили під патронатом Федерації стронгмену України.

На свято зібралися найсильніші богатирі з 8 обласних центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Волинську область представили переможець та призер обласного етапу фестивалю «Козацькі розваги» Володимир Євтушевський з Каменя-Каширського та Віктор Кушнір із Маневич.

Програма заходу складалась із п'яти вправ – «Качка», «Лог-ліфт», «Суданська прогулянка», «Кантування покришки» та «Тяга платформи».

У підсумку команда Волинської області посіла четверте місце, а призові місця розподілилися таким чином: І місце – виборола Харківська область, ІІ місце посіла Рівненська область, ІІІ місце дісталось Запорізькій області.

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» висловив подяку нашим богатирям та представнику команди, директору Камінь-Каширського міського центру ФЗН «Спорт для всіх» Сергію Панасюку за успішний виступ та популяризацію фестивалю «Козацькі розваги» на теренах Волині.

Бажаємо подальших перемог!

















0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter