Волинська «левиця» візьме участь у кривавому шоу-проекті

07 Лютого 2019

22 березня 2019 року у Львові відбудеться перший матч Ліги жіночого боксу (Women's Boxing League) між командами України та Республіки Польща. Нашу країну представлятиме команда «Українські левиці».

Цей шоу-проект створений з метою показати Україні та світу, що жіночий спорт може підкорювати серця тисяч глядачів, йдеться у дописі на сторінці Women's Boxing League у Фейсбуці.

До складу команди «Українські Левиці», яка представлятиме нашу країну, увійшли найтитулованіші та найдосвідченіші українські спортсменки. Одна з них – Тетяна Коб з Ковеля.

Тетяна – заслужена майстерка спорту України з боксу, багаторазова призерка міжнародних турнірів та чемпіонатів Європи, учасниця Олімпійських Ігор в Ріо-Де-Жанейро у 2016 році. Рік тому ковельчанка стала 11-кратною чемпіонкою України з боксу на змаганнях у Рівному. Виступає волинська боксерка у ваговій категорії до 51 кілограмів.

«Окрім неймовірних боксерських баталій глядачі стануть свідками яскравої концертної програми», – обіцяють організатори Ліги жіночого боксу.


Нещодавно Львів палко підтримував «Українських отаманів» у змаганнях Всесвітньої серії боксу, тепер переможну естафету підхоплюють «Українські левиці». Новий шоу-проект створений з метою показати Україні та світу, що жіночий спорт може підкорювати серця тисяч глядачів.

22 березня у Львові у клубі «Малевич» відбудеться незабутнє спортивне шоу - перший матч Ліги Жіночого Боксу між командами України та Польщі.

Нашу державу представлятиме команда «Українські Левиці», до якої увійшли найтитулованіші та найдосвідченіші українські спортсменки. У складі команди клубу - чемпіонка Європи, бронзова призерка чемпіонату світу з боксу, Заслужений майстер спорту України, ковельчанка Тетяна Коб. 31-річна спортсменка торік стала чемпіонкою України уже водинадцяте. Це рекорд в історії українського боксу.

1
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter