У Луцьку нагородили кращих спортсменів бійцівського клубу

18 Грудня 2016
Текст: Іванка Панасюк

У п’ятницю, 16 грудня у синій залі кінокомплексу «Adrenalin City» відбулося нагородження кращих спортсменів бійцівського клубу «PITBULL».

Чотирьох найкращих хлопців нагородили кубками за вагомі досягнення в спорті, зокрема, за перше місце на Кубку західної України з греплінгу та за зайняте друге місце на чемпіонаті світу з таїландського боксу, що проходив у м. Бангкок.





Захоплені досягненнями своїх дітей, батьки ділилися враженнями від бійцівського клубу, дякували тренерам та ставили запитання, які їх найбільше цікавили.

У свою чергу, тренери просили, щоб батьки більше підтримували дітей у всіх починаннях. До обговорення долучились друзі, які наголошували, що батькам необхідно показувати дітям на власних прикладах, як досягнути чогось в улюбленій справі.

Наголошували, також, на правильному харчуванні та відмові від алкоголю й цигарок.





Засновник та головний тренер цього клубу Богдан Мороз розповів наскільки важко було хлопцям дійти до своєї мети і не здатися, адже це робота, яка потребує постійних тренувань, дотримання здорового способу життя та розуміння з боку близьких та друзів.

Також, він поділився усіма присутніми найближчими планами.





«Спортивні хлопці – то є добре, але ми ще плануємо відкрити горизонти спортивним та розумним. Я хочу ввести програму для розумних хлопців, які знають чого хочуть. Вони повинні ходити постійно на тренування, не мати шкідливих звичок та пройти тест на знання англійської мови TOEFL. Тим, хто покаже дійсно хороші результати, я проплачу навчання закордоном. Однак, вони мають розуміти, що там потрібно буде дійсно вчитися, а не так як більшість це робить в нас», – пообіцяв тренер.

Богдан закликав батьків не заважати дитині розвиватися в тому, що їй цікаво.

«Кожен з нас має своє місце в житті, і лише всі разом ми зможемо щось зробити», – поділився тренер.










0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter