Рівненський «Верес» не гратиме матчі у Луцьку

09 Червня 2017
Рівненський «Верес» не буде грати у Луцьку.

У рівненському футбольному клубі нарешті визначилися з проведенням домашніх ігор УПЛ, пише ЧаРівне.

Раніше повідомлялося, що рівняни будуть грати на луцькому стадіоні «Авангард», проте волинські фанати різко виступили проти цього – навіть пригрозили, щоб у Рівному «схаменулися, поки не пізно». Як відомо, рівненський «Авангард» буде закритий на два роки, на час реконструкції.

Тому для домашніх матчів почали шукати альтернативні варіанти, хоча з головних – це були Луцьк, Львів та Тернопіль. Як зізнався президент НК «Верес» Олексій Хахльов під час ефіру на радіо «Рівне ФМ», навіть йдуть перемовини, щоб рівненських вболівальників доставляли окремим потягом.

- Безумовно, ми будемо думати про зручність для вболівальника. Сьогодні ми пропрацьовуємо схеми із забезпечення доставки. Безкоштовно ми нікого возити не будемо. Це професійний спорт. Людина повинна розуміти, що своїм купленим квитком і своєю участю вона генерує прибутки клубу і дає можливість клубу жити, - наголосив Хахльов.

Також він додав, що, ймовірно, для домашніх матчів будуть замовляти автобуси. І сьогодні навіть пропрацьовується схема співпраці з «Укрзалізницею» про те, щоб у день матчу курсував окремий потяг.

Під час розмови Олексій Хахльов згадав про заяву луцьких фанатів, проте про основний стадіон конкретно не повідомив, перелічивши вже згадані три міста.

- Ми будемо грати там, де буде найкраще вболівальникам, там, де буде безпечніше, там, де буде найменший ризик. Ті заяви луцьких ультрасів мене, чесно кажучи, не радують і насторожують, і спонукають до того, щоб ми максимально думали про безпеку вболівальників… Основний стадіон, який подавався на атестаційний комітет, був «Львів Арена». Коли ми не отримали атестат, разом із ще одним клубом, то попрацювали і отримали згоду від клубу «Волинь» Луцьк. Ми отримали дозвіл від менеджменту клубу та від пана Кварцяного. Ці два листа дають нам можливість розглядати луцьку арену, але як резервну, - зазначає він.

Проте вже зараз з’явилася інформація, що «Верес» все-таки гратиме у Львові, щоправда, ще не визначилися, на якому стадіоні – «Україна», чи «Арена Львів».
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter