Результати схуднення на луцькому проекті «Зміни себе за 8 тижнів»

30 Жовтня 2017
Вісім тижнів вони крок за кроком боролися зі своїми страхами, лінощами, невпевненістю та слабкістю, заслуговуючи собі право на красиве і здорове тіло.

15 дівчат на початку вересня стали учасницями проекту «Зміни себе за 8 тижнів», ініційованого фітнес-тренеркою Оленою Чирук та тренером-методистом Віталієм Чируком за участі команди спортивного залу «Спорт Лайн».




Учасниці вчилися корисно харчуватися, планувати свій щоденний графік, насолоджуватися спортивними навантаженнями, доглядати за шкірою обличчя та волоссям, відкриватися світу, правильно дихати і головне – любити себе та знаходити для себе час.




Зміни на краще відчули всі, а крім зниження ваги та зміцнення всього організму, дівчата отримали «на десерт» ще й здоровий сон, чистішу шкіру, міцніші нігті, більше енергії та сил.






Переможницею 8-го сезону грандіозного проекту стала Тетяна, яка змогла позбутися 14 кілограмів за 2 місяці! Невдовзі вона вирушить у цікаву подорож Закарпаттям від туристичної агенції «Join Tour».





Друге місце зайняла Вікторія, позбувшись більше 12 кілограмів, а третє – Галина із результатом у мінус 10. Вони обоє отримали подарункові сертифікати на 1000 гривень у Центр вивчення іноземних мов «Мандарин», аби вдосконалювати не лише тіло, а й пізнавати щось нове та корисне.






Усі інші дівчата позбулися від 5 до 10 зайвих кілограмів, довівши собі, що попри будь-які проблеми, негаразди, страхи та життєві обставини можна знайти трохи часу для самопізнання та самовдосконалення.





«В першу чергу треба почати змінювати себе, свої думки, погляди на життя, почати себе любити і світ довкола буде прекрасним, адже крім смачної їжі довкола скільки краси, де можна черпати насолоду від життя!», – поділилася своїм секретом щастя Тетяна.

«Як би не було важко, але ми досягли бажаних результатів. Усі здружилися, стали як одна сім'я. Один за одного. Без ніяких заздрощів . Навпаки раділи один за одного. А Олена Чирук стала нам, як настоятель. Завдяки їй ми змогли стати такими. Було дуже приємно спілкуватися з нашими дівчатами з проекту, який залишив позитивчик на усе життя», - розповіла Вікторія.





«Що мені дав проект? Надзвичайно багато. Я повірила в себе, і це не просто слова, я справді повірила, точніше, закріпила для себе думку, що я можу, що я вмію, що я хочу! Я себе відкрила по-іншому: я зрозуміла, що я красуня, що я чарівна по-своєму, бо ж ми всі різні, і не треба тут порівнянь. Я навчилася планувати свій час і встигати все заплановане: роботу, дім, час на себе і т.п. Головне, це «Щастя є!», - зазначила Яна.

У кожної з учасниць попереду ще довгий шлях, адже усі вони тепер горять гаслом «Жодного для без самовдосконалення!», але найголовніший – перший – крок уже зроблено. Тож далі буде!






0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter