Офіційне відкриття на «Авангарді»: сьогодні Чемпіонат України, завтра – Європи

25 Вересня 2015
«Табоїд Волині» продовжує слідкувати за подіями на луцькому стадіоні «Авангард». О 15.00 відбулось офіційне відкриття Командного Чемпіонату України-2015 з легкої атлетики серед юнаків. Цьогоріч його має честь приймати наше місто.

Урочиста частина розпочалась ходою представників команд із різних областей України. Діти кожного регіону несли табличку із назвою своєї області, одягнуті легкоатлети були в українські традиційні костюми.

Привітав спортсменів із святом перший заступник міністра спорту України Ігор Гоцул. Він зазначив, що в Луцьку така грандіозна подія відбувається вперше. «Шановні спортсмени, ви є не лише учасниками спортивного чемпіонату, ви є учасниками історичної події, я вас із цим вітаю», - наголосив Гоцул.

Засновник Фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця зауважив, що дуже радий бачити на оновленому стадіоні юні обличчя та поділився планами на майбутнє. «Зараз ви стоїте тут як учасники чемпіонату, в наступному році ми будемо тут розігрувати олімпійські ліцензії, на 2017 рік ми вже подали заявку на участь у Чемпіонаті Європи, - розповів політик - Скажу чесно, цей стадіон, який за останні 20 років бачив лише футболістів – це цікаво, проте мені буде набагато цікавіше бачити тут ваші перемоги», - наголосив Палиця.

Завершилось офіційне відкриття нагородженням ветеранів з легкої атлетики.






















0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter