Екс-гравець «Волині» розповів про зарплату в клубі та стосунки з Кварцяним

28 Лютого 2016
Півзахисник дніпропетровського «Дніпра» Сергій Політило розповів про труднощі, що склалися в луцькій «Волині», яку він покинув достроково. Інтерв’ю з футболістом опублікував Хsport.ua.

Якби не контракт із «Дніпром» Політило і далі грав би за волинську команду. «Якби на мене не розраховували в Дніпропетровську, то я б із задоволенням повернувся до Луцька. Там я провів рік, і мені все дуже все сподобалося. У «Волині» зібралася хороша команда, чудовий колектив, ми перебували в зоні Ліги Європи і, якби все було добре, реально могли б зачепитися за єврокубки. А так там почався безлад, що не залежить від гравців і тренерів», – каже футболіст.

Розказав гравець і про відносини з головним тренером Віталієм Кварцяним. «У мене з ним склалися чудові стосунки «футболіст-тренер», і я дуже радий, що попрацював з таким фахівцем. Дякую також футболістам, з якими добивалися позитивних результатів, спасибі і вболівальникам за підтримку. Від Луцька у мене залишилися тільки позитивні емоції і спогади», – зізнається Сергій Політило.

Розказав футболіст і про затримки виплат заробітної плати у клубі. «Затримки там були завжди. Відбиток на психологічному стані був набагато серйозніший. Ми грали, займали високе місце в таблиці, нам обіцяли преміальні, якщо завершимо першу частину у зоні єврокубків. Але потім, зрозуміло, їх не було. Плюс почали знімати очки. Зараз кажуть, що ще 12 очок можуть зняти, і це не кінець, – журиться футболіст. – Навіть далекі від футболу люди розуміють, що чекає Волинь в майбутньому. Так в чому сенс зняття чергових очок? Щоб зовсім добити футболістів і тренерів, які не винні в ситуації, що склалася?»
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter