Бійцівкий клуб нагородив переможців в «Адреналіні»

31 Грудня 2015
У центрі дозвілля та розвитку «Адреналін», у середу, 30 грудня, відбулося нагородження спортсменів бійцівського клубу «ПітБуль». Тренер клубу Богдан Мороз зібрав усіх небайдужих до тайського боксу не лише, аби урочисто вручити медалі і грамоти своїм бійцям. Він також розповів, що впроваджує премію «Кращий спортсмен року», щоправда поки що лише в федерації тайського боксу.



«Кожного року я буду збирати спортсменів, журналістів і вибирати переможців. Цього року їх двоє. На наступний рік я хочу, аби таких було шестеро. Ця премія дає можливість хлопцям поїхати на два місяці на навчання до Тайланду за кошти федерації. Там вони будуть жити, тренуватися, побачать інше ставлення до життя і спорту. Після чого зможуть поділитися цими знаннями тут», – сказав Богдан Мороз.
За його ж словами, для того, аби поїхати до Тайланду, бійцям потрібно не лише старанно відвідувати тренування та вигравати чемпіонати, а й знати англійську мову на належному рівні.

[caption] Тренер бійцівського клубу Богдан Мороз [/caption]

Тренер закликав батьків віддавати дітей у спорт та підтримувати спортсменів не тільки на рингу, а й у соцмережах. Окрім цього продемонстрував фото з особистого архіву та відео зі змагань.

[caption] Подивитися нагородження прийшли вихованці клубу разом з батьками[/caption]

Нагороди отримали четверо бійців: Олександр Бугаєв та Сергій Самчук як найкращі спортсмени серед юніорів. Роман Демчук та Сергій Снитюк завдяки своїм багаторазовим перемогам отримали змогу поїхати вчитися та вдосконалювати свою майстерність за кордон.

[caption] Переможці Роман Демчук і Сергій Снитюк[/caption]

«У мене все почалося з кіно. Надивився я фільмів про тайський бокс, про карате. Подумав, що непогано було би й собі чимось такий зайнятися. Почав шукати в Інтернеті, побачив, що в «Адреналіні» є такі секції. Спробував, сподобалося. Уже декілька років займаюся», – розповів один з переможців, Роман.

[caption]
«Все почалося з фільмів…», – каже Роман[/caption]

«Всі наші перемоги – заслуга тренера. Йому дякую величезне!», – додав Сергій Снитюк.

[caption]
Один із переможців Сергій Снитюк[/caption]

Слово також мали один з підопічних Богдана Мороза – Олександр, який ще й водить на тренування трьох синів, а також перший тренерів самого пана Богдана – Клімчук Олег.

[caption]
Олександр тренується у клубі разом з трьома синами[/caption]

[caption]
Перший тренер Богдана Мороза – Олег Клімчук[/caption]

Присутнім на нагородженні був і депутат Верховної Ради Ігор Лапін.

[caption]
Народний депутат Ігор Лапін[/caption]

«Роби, що можеш, тим, чим маєш, там, де ти є – це слова когось із «великих», але я хочу подякувати тобі, Богдане, за те, що ти робиш – тут і зараз. На сьогоднішній день багато питають, за що ми воюємо там і тут… У кожного свій фронт, своя робота. Ти перший почав робити у спорті перспективу для хлопців. Тренер це наставник по життю, він як другий батько. Тому я сподіваюся, що завдяки таким як ти ми змінимо ставлення до спорту в кращу сторону», – сказав Лапін.

[caption]
Тренер разом з переможцями[/caption]
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter