​​«Зимова казка» на «Арені спорт»

22 Грудня 2015
Минулими вихідними у спортивному комплексі «Арена Спорт» (ЦДР «Адреналін Сіті») завершився Всеукраїнський відкритий турнір з великого тенісу «Зимова казка».

У змаганнях взяли участь 40 учасників віком до 16 років. Кращі спортсмени України з Львова, Донецька, Луцька, Ужгорода, Чернівців, Одеси, Києва, Хмельницького та інших міст протягом п’яти днів боролися за нагороди турніру в одиночному та парному розрядах.



Більшість з представлених тенісистів вже грають міжнародні турніри ITF (світова федерація тенісу). Тож на критих кортах «Арени» вони демонстрували неабияку майстерність.

Серед юнаків перемогу здобув львів’янин Святослав Ільницький. Кращою серед дівчат стала Олександра Пісарєва з Донецька. Юна тенісистка наразі тренується у Києві. До речі, Олександра є донькою зірки балету Вадима Пісарєва (у 1995 року був признаний кращим танцівником в світі).



Цьогоріч вихованка тенісної академії «Адреналін» Анастасія Боднарчук завоювала почесне третє місце в одиночному та друге місце у парному розряді. А у змаганнях хлопців чотирнадцятирічний тенісист академії «Адреналін» Нікіта Михайлов також показав гарний результат та посів 2-ге місце в парному розряді.



Усі призери й переможці змагань після фіналу отримали заслужені нагороди. Приємно відзначити, що всі учасники і гості змагань були дуже раді змаганням в «Адреналіні», адже крім змагальної програми є можливість гарно відпочити і смачно поїсти.


0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter